+385 43 220 825 lider@lider-bjelovar.hr

Na putu do cilja zajedno!

Tvrtka LIDER  d.o.o. osnovana je i registrirana na Trgovačkom sudu u Bjelovaru  2006. godine. Od tada pa do danas kontinuirano smo rasli i unaprjeđivali svoje poslovno znanje i iskustvo, stoga smo danas regionalni lider u području pružanja konzultantskih i računovodstvenih usluga.

Misija tvrtke je implementirati stečena znanja i iskustva u poslovanje svojih korisnika kroz uvođenje kontrolinga,  organizaciju poslovanja, vođenje poslovnih knjiga, edukaciju djelatnika, racionalizaciju troškova, implementaciju informacijskih sustava, te restrukturiranje poslovanja.

Moto tvrtke: Na putu do cilja zajedno!

Prema klijentima razvijamo personalizirani pristup koji ovisi o vrsti djelatnosti, klijentovoj ekipiranosti,  tehnološkoj opremljenosti i specifičnostima  poslovanja.

 

Usluge

UVOĐENJE KONTROLINGA

KONZALTING PRI UVOĐENJU INFORMACIJSKIH SUSTAVA

FORENZIKA FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA

IZRADA POSLOVNIH PLANOVA I INVESTICIJSKIH STUDIJA

Usluge

SUDSKA VJEŠTAČENJA

IZRADA PLANOVA RESTRUKTURIRANJA U PREDSTEČAJNIM NAGODBAMA

ORGANIZACIJA POSLOVANJA

RAČUNOVODSTVENE USLUGE

Želimo unaprijediti Vaše poslovanje

Posjedujemo potrebno znanje, iskustvo, kvalifikacije, certifikate kao i tehnologiju kojom vam omogućujemo da kroz sinergiju vaših i  naših znanja i iskustava budemo oni koji vam pomažu doći do uspjeha.

Kako bismo uvijek bili u toku sa svim promjenama zakona, propisa i različitih odredaba redovito sudjelujemo na  stručnim seminarima i tečajevima, pratimo stručnu literaturu i informacije o promjenama zakona iz područja računovodstva, poreza, financija, trgovačkog i radnog prava, te propisa vezanih uz posebnosti djelatnosti kojima se naši klijenti bave.

Također, pratimo tehnološke trendove i usklađujemo način pružanja vlastitih usluga sa tehnološkim mogućnostima i trendovima u elektroničkom poslovanju.

Obratite nam se s povjerenjem i zatražite ponudu ili savjet.
Sigurni smo da naši savjeti i usluge mogu unaprijediti Vaše poslovanje.

Dobrodošli!

Zaposlenici su naša glavna snaga

Zaposlenici su glavna snaga i pokretač stvaranja vrijednosti , te su jedan od ključnih temelja konkurentnosti u Lider-u. Zaposlenim kadrovima pružamo brojna znanja i iskustva, te priliku za napredovanje i razvoj unutar naše tvrtke.

U današnje vrijeme kada se prilike na tržištu mijenjaju iznimno brzo i često vrlo je bitno održati stabilnost i korak s novitetima koji dolaze, u skladu s time zaposlenici Lidera se kontinuirano educiraju, prisustvuju seminarima i tečajevima.

Mr.sc.Sanja Radoš, dipl.oec

Mr.sc.Sanja Radoš, dipl.oec

Direktorica

Ovlašteni računovodstveni forenzičar

Certificirani konzultatnt HAMAG-a

Stalni sudski vještak

Željka Čulo

Željka Čulo

Voditeljica računovodstvenih poslova

Mag.oec. Antonela Jukić

Mag.oec. Antonela Jukić

Konzultantica